Omdömen från parterapi

”Hej Anna.

Vi är supernöjda över den hjälp vi fick! Mötena var professionellt utförda av dig och vi kände bägge att vi kunde öppna oss och känna tillit till dig redan under första samtalet!

Det finns en djungel av terapeuter som sitter och nickar och håller bara med under samtalen vilket kan kännas som om att man kastar pengar i sjön.

Så var inte fallet med dig, du öppnade mig utan att det var påtvingat, du använde de verktyg som fick mig att se saker från ett annat perspektiv och framför allt så hjälpte du oss med det vi ville ha hjälp med för att komma vidare i vår relation!

Så från vårt håll så känner vi att vi träffade rätt Terapeut.”

”Hej Anna,

Vi vill bara skriva till dig så du vet hur vi har det. Allt har blivit mycket bättre i vår relation efter samtalen hos dig, vi har kommit varandra närmare och har mer sällan konflikter!

Allt gott,”

”Hej, Parterapin hjälpte jättebra! Med vänlig hälsning”

”Genom våra samtal på terapin och hemma känner vi att vi fått mycket bättre förståelse för varandra och hur vi reagerar. Någonting som vi tagit till oss och ändrat vårt sätt att vara (tycker i alla fall vi). Det har gjort att vi känner att vi kommit betydligt närmare varandra. Faktiskt så har vi aldrig känt så här förut, inte ens i början av vår relation.

Tack för hjälpen.

Vänliga hälsningar”

 ”Du har hjälpt oss att i princip rädda vårt äktenskap, med hjälp av samtal, verktyg för att bättre förstå och bemöta varandra. Stort tack!”

”Super tack för ett jättebra samtal! Jag är verkligen glad över att vi hittade just till dig! Det kändes avslappnat och tryggt!

Mvh”

”Hej Anna

Vill bara hälsa att samtalen hos dig räddade vårt äktenskap, det löste upp så mycket och vi har det så otroligt bra nu.

Bättre än på många år.

Du ska ha ett stort tack!

Bästa hälsningar”

”Hej Anna!

Vill tacka så mycket för gårdagens träff hos dig. Jag tycker att du på ett positivt sätt började nysta i vår relation och kom in på rätt sätt genom att bygga på det som är bra. Det var naturligtvis en mental pärs för oss. Det kändes skönt att få prata om det tilltufsade förtroendet och tilliten som behöver byggas upp igen. Uppskattade verkligen att du, genom dina frågor gav oss verktygen, det som jag resp han behöver för att se/bekräfta varandra och därigenom känna oss trygga.

Allt gott och ha en fantastisk dag!”

”Hej Anna!

Hoppas att allt är bra med dig!

Du kanske undrar var vi tog vägen? Vi sa att vi skulle boka en sista tid hos dig, men så blev inte fallet. Vi kände att vi har haft så pass bra hjälp av dig att vi ville prova på egen hand att praktisera vad du hittills har lärt oss och att vi istället bokar en tid hos dig lite längre fram.

Tack så mycket för all din hjälp så länge, vi hör av oss lite senare i år!

Ha det gott, sköt om dig!

Bästa hälsningar”